046-24 90 00 info@hundomera.com

hundOmera

Om oss

HundOmera startade 2004 med att designa och tillverka funktionskläder och nomehalsband. 2008 öppnade vi vår butik i Södra Sandby, Skåne.

Vi drivs av att alltid sätta din fyrbenta vän i centrum.

Om företaget hundOmera

Vi sätter hunden i centrum

HundOmera har allt från roliga hund- & kattleksaker, hundtugg, kattsand, foder, koppel, sele, pälsvård mm. Detta för att du som kund ska ha en trygg och pålitlig butik att hitta allt du behöver. Om du behöver rådgivning eller har frågor så hjälper vi dig alltid på plats.

Har ni en önskan om något speciellt så gör vi vårt yttersta för att hjälpa till. Saknar du något i vårt sortiment, kom gärna med förslag och synpunkter. Vi vill alltid vara i framkant när det gäller våra kunder och deras fyrbenta familjemedlemmars önskemål.

hundOmera tar tacksamt emot foto på era små älsklingar, vi har ett galleri där alla bilder publiceras.

Kontakta oss

Om du/ni har frågor/problem/speciella önskemål, ris eller ros, åsikter eller en idé är ni välkomna att kontakta oss. Vår uppgift är att stå till tjänst och lösa era behov och önskemål i så stor utsträckning som möjligt.

Foder

​Vi erbjuder ett brett utbud av hundfoder från de flest stora fodermärkena. Här hittar du näringsrikt och kvalitativt foder som passar din hunds specifika behov.

Hundtillbehör

Hos oss hittar du kvalitetsprodukter för hundar från ledande varumärken. Utforska vårt utbud för att ge din hund det allra bästa.

Kattillbehör

Allt för din katt från ledande varumärken. Vi erbjuder kvalitetsprodukter för att skämma bort din katt.

Små djur

Utforska vårt sortiment för smådjur, inklusive foder, halm, hö, strö, och tillbehör. Vi erbjuder allt du behöver för att skapa en trivsam och hälsosam miljö för dina små vänner.